dimecres, 8 d’octubre de 2014

BENVINGUTS

  Moltes gràcies a tots els caminadors i caminadores que vau assistir a la RUTA DELS 7 SENTITS de Cervià de les Garrigues el passat diumenge 4 de març.
 
En aquesta nova caminada cultural per la comarca, vorejant el riu Set, vam descobrir una una ruta on es relaciona PAISATGE I ART, obra de l'artista afincada a Cervià de les Garrigues, Marta Pruna. També vam visitar l'antic aqüeducte del frare que data del 1880 i vam seguir la ruta fins arribar al pantà de l'Albi, on vam descobrir el Pou de gel que s'hi troba.

El retorn cap a Cervià de les Garrigues va ser per un sender passant pel mig del bosc, on a una banda ens acompanyava la Vall del riu Set i a l'altra, la Vall del riu dels Gorgs i vam arribar de nou a l'aqüeducte del Frare. L'últim tram de recorregut transità pel mig de camps d'oliveres i de grans marges de pedra seca.

Durant el recorregut i de la mà de l'autora de les obres, la Marta Pruna, varem descobrir diferents escultures pròpies i aportacions que ha fet la Marta al llarg del recorregut.

La ruta circular va tenir una distància aproximada de 9km amb un desnivell positiu de 165m.

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/28a-caminada-cultural-per-les-garrigues-consell-esportiu-de-les-garrigues-21362722

https://photos.google.com/share/AF1QipNNwJTEQhVrhvK2-hw5qLZESvjdq1kNNG1lomADDEpLXLcKKkhZ7OLz0wySGRX2IQ?key=c1BIRUtKMXpaODg4ZTIzWEViMHY1WWNWRzhvc21B
   
Us avancem el CALENDARI DE FEBRER A JULIOL per a què pogueu reservar-vos el dia a l'agenda.(cliqueu AQUÍ!)

La propera parada cultural serà el diumenge 11 de març a Cervià de les Garrigues amb la RUTA DELS 7 SENTITS.

En aquesta nova caminada cultural per la comarca, vorejant el riu Set i el riu dels Gorgs, descobrirem una ruta on es relaciona PAISATGE I ART, obra de l'artista afincada a Cervià de les Garrigues, Marta Pruna. 
 I és que durant la primera part del recorregut anirem trobant una quinzena d'aportacions i d'obres que la Marta ha anat fent al llarg del camí dels 7 sentits.

http://martapruna.com/

També veurem l'antic aqüeducte del frare que data del 1880 i seguirem la ruta fins arribar al pantà de l'Albi, on a més de veure el pantà, descobrirem i coneixerem quins usos tenia el Pou de gel que s'hi troba.

El retorn cap a Cervià de les Garrigues serà per un sender passant pel mig del bosc, on a una banda ens acompanyarà la Vall del riu Set i a l'altra, la Vall del riu dels Gorgs i ens durà de nou a l'aqüeducte del Frare.
Enfilarem un tram de sender, passant pel mig del bosc i ja ens dirigirem cap al poble on l'últim tram de recorregut transitarà pel mig de camps d'oliveres i de grans marges de pedra seca.

La ruta circular té una distància aproximada de 9km amb un desnivell positiu de 165m.


La ruta, com sempre comptarà amb la presència d'un guia cultural que ens anirà explicant i donant a conèixer les diferents parades que anirem fent durant el recorregut.LLOC DE TROBADA:
El lloc d'inici de la caminada serà al CARRER DEL CÈRVOL.

Trobareu l’enllaç a google maps per a veure el LLOC DE TROBADA i COM ARRIBAR-HI des del vostre poble (CLIQUEU A SOBRE DE LA SEGÜENT IMATGE):

https://www.google.es/maps/dir//41.4234828,0.8633962/@41.4233954,0.8633801,194m/data=!3m1!1e3?dcr=1

Per a INSCRIBIR-VOS, CLIQUEU A LA SEGÜENT IMATGE: 

https://cegarrigues.wufoo.com.mx/forms/ruta-de-les-fonts-i-els-miradors-de-fulleda/
CLIQUEU A SOBRE DE LA IMATGE PER A INSCRIURE-US
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada