INFORMACIÓ PROPERA CAMINADA CULTURAL La ruta que hem dissenyat té una distància d'uns 10 km aproximadament i veurem gran varietat de contruccions de pedra seca que trobarem durant la ruta pel terme.
Descobrirem multitud de CABANES (com la de Cal Xeco, Cal Besso o la de Cal Xorron) i tindrem la possibilitat de veure 3 tipologies de cabanes de volta diferent (coberta amb volta de canó, amb coberta apuntada,etc.). També passarem per ALJUBS (com el de Cal Pubillet o el de Cal Micalet) i veurem una balma murada com la del Tamarit. 

A l'arribada al poble de nou, visitarem el dipòsit municipal i la cooperativa modernista on tastarem el fantàstic oli que s'hi produeix.

LLOC DE QUEDADA: Recinte de les piscines, pista poliesportiva i ajuntament.

HORA DE QUEDADA: 9h (per fer el pagament de les inscripcions i per inscripcions d'última hora)

INICI RUTA: 9.30h.

FINALITZACIÓ CAMINADA CULTURAL: 13h aprox.
El Soleràs és un municipi on la ramaderia i l'agricultura són el fonament de l'economia local.


Presidint la plaça del poble hi trobem l’església de l’Assumpció de la Mare de Déu.  És una edificació neoclàssica de principis del segle XIX i que si la temporalització de la ruta ens ho permet, també hi farem una breu parada.

Us deixem algunes de les construccions i punts on farem parada durant la ruta: 

Aljub de Cal Micalet
Cabana de Cala Xeca

Cabana de Cal Xorrón

Cabana del Xeco al Terracuques


LLOC DE TROBADA:
Trobareu l’enllaç a google maps per a veure el LLOC DE TROBADA i COM ARRIBAR-HI des del vostre poble (CLIQUEU A SOBRE DE LA SEGÜENT IMATGE):

https://www.google.es/maps/dir//41.4142882,0.6828116/@41.4138684,0.6811169,273m/data=!3m1!1e3


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada